BA Bygg Fastigheter i Eslöv

Våra lokaler

Vi har över 13 000 m2 lokalyta i Eslöv. Vi erbjuder lokaler av alla slag från små kontorslokaler från 50 m2 upp till stora gym, vårdcentraler och kontor på 1 500 m2. Läs gärna vad våra hyresgäster tycker om oss!

Exempel på välkända hyresgäster är:

  • Brahehälsan. En lokal vårdcentral som ägs av stora Praktikertjänst AB. De har flyttat in i nya och fina lokaler med adress Kvarngatan 8. Här finns fler lediga lokaler i varierande storlekar. Brahehälsan har även en filial i Löberöd. Du kan läsa mer om vår relation till Brahehälsan under referenser.
  • Folktandvården. De hade tidigare en klinik i Eslöv där lokalerna var i behov av renovering. Idag har de nya och fina lokaler i Sahlinshuset på Malmgatan 9. Läs mer om vår relation till Folktandvården under referenser.
  • Fitness24Seven. En av Sveriges största friskvårdskedjor. De har över 100 anläggningar där man får träna på samtliga gym dygnet runt för 199 kr per månad. De valde att öppna sin Eslövsanläggning hos oss på Vasagatan 3. Här finns fler lediga lokaler. För att läsa mer om Fitness24Seven kan du gå in på deras hemsida.
  • Vi har även ett framgångsrikt samarbete med Eslövs kommun. De hyr stora och små lokaler av oss på flera adresser.

Söker ni lokaler?

Det kan även vara bra att diskutera lokalstrategi på längre sikt. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda! 

0413-611 80, telefontid månd-fred kl. 9.00-12.00
info@babyggfastigheter.se